Trompstraat 20
VEGHEL

€ 275.000,-- k.k.

Omschrijving

Ruime tussenwoning gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk nabij het centrum. Deze fijne woning is op de begane grond onder andere voorzien van een lichte woon-/eetkamer, keuken en een hal met toiletruimte. Op de eerste verdieping beschikt de woning over de mogelijkheid van drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping beschikt over een vierde slaapkamer en voldoende bergruimte. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. De tuin biedt veel privacy en de vrijstaande stenen garage maakt de woning compleet!

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: Tussenwoning
Bouwjaar: 1968
Perceeloppervlakte: 207 m²
Woonoppervlakte: 128 m²
Inhoud: 422 m³
Meetrapport: Aanwezig
Aanvaarding: In overleg

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen nabij diverse faciliteiten en het centrum van Veghel
- Ruime tussenwoning met vrijstaande garage
- Lichte woon-/eetkamer
- Woning beschikt over vier ruime slaapkamers
- Ruime tweede verdieping met dakkapel
- Zonnige en privacy biedende achtertuin gelegen op het zuidoosten

BEGANE GROND

ENTREE
Via de voortuin met toegangspad bereikt u de entree van deze ruime tussenwoning. U komt binnen in een ruime hal. De hal geeft u toegang tot de garderobe, toiletruimte, trapopgang met provisiekast, keuken en de woon-/eetkamer.

TOILETRUIMTE
Deels betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.

WOON-/EETKAMER
Via de hal bereikt u de lichte woon-/eetkamer van ca. 29 m². De kamer geniet van veel daglicht dankzij de grote raampartijen. Vanuit de woon-/eetkamer staat u in directe verbinding met de zonnige achtertuin.

KEUKEN
De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is in een rechte opstelling tegen de wand geplaatst. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte en is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad met spoelbak. Vanuit de keuken staat u in verbinding met de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Daarnaast is hier de vaste trap naar de tweede verdieping gesitueerd.

SLAAPKAMERS
Slaapkamer 1 : is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is nu in gebruik als één grote slaapkamer. De kamer is eenvoudig terug te brengen naar de originele staat waardoor er een derde slaapkamer op de eerste verdieping is. De slaapkamer heeft nu een grootte van ca. 25 m² groot. De slaapkamer is voorzien van vaste kledingkasten.

Slaapkamer 2 : is gesitueerd aan de rechter-/voorzijde van de woning en is ca. 11 m² groot. De kamer is voorzien van vaste kledingkasten en een aparte wastafel.

BADKAMER
De badkamer van ca. 5 m² is geheel betegeld en voorzien van een douche, toilet, designradiator en een wastafel met spiegel.

TWEEDE VERDIEPING
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping. Op de tweede verdieping treft u op de voorzolder de C.V.-ketel en de benodigde witgoedaansluitingen en bergruimte.

SLAAPKAMER
Vanuit de voorzolder bereikt u de vierde slaapkamer. De kamer is ruim van opzet en geniet van extra ruimte en daglicht door het dakkapel aan de achterzijde van de woning. Achter de knieschotten in de kamer treft u voldoende bergruimte.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten De tuin is volledig omheind, biedt veel privacy en is toegankelijk vanuit de loopdeur in de keuken, via de poort of via de garage. De achtertuin is voorzien van een vrijstaande stenen garage, vijver, bestrating en border met volwassen beplanting.

GARAGE
De ruime vrijstaande stenen garage heeft een grootte van ca. 19 m². De garage is voorzien een kanteldeur en elektra. Aan de voorzijde van de garage heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van uw auto.

Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia
ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim
voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel.
Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse
bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van
werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 422
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 128
Perceel oppervlakte 207
Bouwjaar 1968
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning