Wiekslag 26
VEGHEL

€ 280.000,-- k.k.

Omschrijving

In het hart van centrum Veghel treft u deze ruime maisonnette met dakterras en twee balkons. De maisonnette is gelegen in het winkelcentrum, op loopafstand van de markt en van het Julianapark naast rivier de Aa. De maisonnette beschikt over een eigen entree met trapopgang naar de royale eerste verdieping welke beschikt over een ruime woon-/eetkamer, bijkeuken en een ruime open keuken. Middels een vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping van de maisonnette welke beschikt over 4 grote slaapkamers, een bergruimte, separate toilet en de badkamer.

Soort woning: Maisonnette
Bouwjaar:1975
Buitenruimte: 54 m²
Woonoppervlakte: 139 m²
Inhoud: 425 m³
Aantal slaapkamers: 4
NEN2580 Meetrapport: Aanwezig
Aanvaarding per: In overleg

BIJZONDERHEDEN
- Ruime Maisonnette midden in het centrum van Veghel
- Op loopafstand te bereiken de markt, winkels en het Julianapark gelegen aan de rivier de Aa
- Lichte en ruime woon-/eetkamer
- Maisonnette beschikt over 4 ruime slaapkamers
- Open leefkeuken
- Twee badkamers
- Ruim dakterras van ca. 43 m² en daarnaast nog twee balkons gelegen op het zuiden
- Gedeeltelijk voorzien van elektrische rolluiken

BEGANE GROND

ENTREE
Middels de winkelstraat bereikt u de entree van de maisonnette welke is voorzien van een deurbel intercom. De entree beschikt over een ruim portaal en de trapopgang naar de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING

HAL
Middels de vaste trap op de begane grond bereikt u de eerste verdieping van de maisonnette. De ruime hal biedt u toegang tot de toiletruimte, vaste kast, woonkamer, hal aan de achterzijde en de trapopgang naar de tweede verdieping.

WOON-/EETKAMER
De royale en lichte woonkamer geniet van veel daglicht door de grote raampartijen aan de voorzijde van de maisonnette. De woon-/eetkamer heeft een grootte van ca. 37 m² en staat in de open verbinding met de open keuken aan de achterzijde. De woon-/eetkamer is geheel belegd met een houten vloer. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot het balkon gelegen aan de winkelstraat en is gelegen op het zuiden.

KEUKEN
De ruime en lichte keuken is gelegen aan de achterzijde en heeft een grootte van ca. 9 m². De keuken is voorzien van zowel boven als onderkasten. De keuken beschikt over een koelkast, vaatwasser, oven en een keramische kookplaat met afzuigkap. De keuken is afgewerkt met een kunststof werkblad met spoelbak. De keuken staat in open verbinding met de woon-/eetkamer en vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken aan de achterzijde.

BIJKEUKEN
De aparte bijkeuken is toegankelijk vanuit de keuken en de entree. De bijkeuken met een grootte van ca. 7 m² biedt toegang tot het dakterras. Daarnaast bevinden zich hier de c.v.-ketel van het merk Nefit Topline compact uit 2002 en de benodigde witgoedaansluitingen.

TOILETRUIMTE
De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet met fonteintje.

TWEEDE VERDIEPING

OVERLOOP
De ruime overloop met veel daglicht door de lichtkoepel biedt toegang tot 4 ruime slaapkamers, badkamer, bergkast en een apart toilet.

SLAAPKAMERS

Slaapkamer 1: Gelegen aan de linker-/achterzijde van de maisonnette en heeft een grootte van ca. 7 m².

Slaapkamer 2: Gelegen aan de rechter-/achterzijde van de maisonnette en heeft een grootte van ca. 12 m².

Slaapkamer 3: Gelegen aan de rechter-/voorzijde van de maisonnette en heeft een grootte van ca. 19,5 m². Tevens heeft u vanuit de slaapkamer toegang tot uw eigen badkamer met ligbad en wastafel en het balkon aan de voorzijde welke gelegen is op het zuiden.

Slaapkamer 4: Gelegen aan de linker-/voorzijde van de maisonnette en heeft een grootte van ca. 8,5 m².

BADKAMER
De volledig betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel. De badkamer is uitgevoerd in neutrale kleuren en voorzien van mechanische ventilatie en de benodigde witgoedaansluitingen.

TOILET
De separate toilet gelegen op de overloop is geheel betegeld en voorzien van toilet en fonteintje.

EXTERIEUR

DAKTERRAS
Het dakterras welke toegankelijk is vanuit de bijkeuken op de eerste verdieping heeft een grootte van ca. 43 m². Het dakterras is geheel belegd met vlonderplanken en is voorzien van een overkapping. Het dakterras is gelegen op het noordwesten.

BALKON EERSTE VERDIEPING
Het balkon toegankelijk vanuit de woonkamer heeft een grootte van ca. 7 m² en is gelegen op het zuiden.

BALKON TWEEDE VERDIEPING
Het balkon gelegen op de tweede verdieping is toegankelijk vanuit de grote slaapkamer aan de rechter-/voorzijde en heeft een grootte van ca. 5 m² en is eveneens gelegen op het zuiden.

LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 425
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 139
Bouwjaar 1975