Wolgastraat 97
VEGHEL

€ 250.000,-- k.k.

Omschrijving

Ruime tussenwoning gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk nabij het centrum. Deze ruime woning is op de begane grond onder andere voorzien van een lichte woon-/eetkamer met houthaard, dichte keuken en een hal met toiletruimte. Op de eerste verdieping beschikt de woning over drie ruime slaapkamers en een badkamer met toilet en douche. De tweede verdieping beschikt over een vierde slaapkamer en voldoende bergruimte. De woning is bovendien voorzien van een zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten met veel privacy en de vrijstaande stenen garage maakt de woning compleet!

Soort woning: Tussenwoning
Bouwjaar: 1973
Perceeloppervlakte: 155 m²
Woonoppervlakte: 124 m²
Externe bergruimte: 21 m²
Inhoud: 426 m³
Aantal slaapkamers: 4
Meetrapport: Aanwezig
Aanvaarding per: In overleg

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen nabij diverse faciliteiten en het centrum van Veghel
- Ruime tussenwoning met vrijstaande stenen garage
- Lichte woon-/eetkamer met houthaard
- Woning beschikt over 4 ruime slaapkamers
- Nagenoeg geheel voorzien van kunststofkozijnen
- Tuin gelegen op het zuidwesten
- Woning is voorzien van een vrijstaande garage

BEGANE GROND

ENTREE
Via de voortuin met toegangspad bereikt u de entree van deze ruime tussenwoning. De hal geeft u toegang tot de garderobe, toiletruimte, trapopgang met provisiekast, keuken en de woon-/eetkamer.

TOILETRUIMTE
Deels betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.

WOON-/EETKAMER
Via de hal bereikt u de lichte woon-/eetkamer van ca. 29,5 m². De kamer geniet van veel daglicht dankzij de grote raampartijen. De woon-/eetkamer is afgewerkt met een houten vloer, sierbalken en een heerlijke houthaard.

KEUKEN
De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is in een rechte opstelling tegen de wand geplaatst. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte en mogelijkheden. De keuken beschikt over voldoende bergkasten en is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad voorzien van een spoelbak. Vanuit de keuken staat u in verbinding met de zonnige achtertuin.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Daarnaast is hier de vaste trap naar de tweede verdieping gesitueerd.

SLAAPKAMERS
De slaapkamers zijn voorzien van kunststofkozijnen met horren.

Slaapkamer 1 : is gesitueerd aan de linker-/achterzijde van de woning en is ca. 17 m² groot. De slaapkamer is voorzien van vaste kledingkasten.

Slaapkamer 2 : is gesitueerd aan de rechter-/achterzijde van de woning en is ca. 8 m² groot. De kamer is voorzien van vaste kledingkasten.

Slaapkamer 3 : is gesitueerd aan de linker-/voorzijde van de woning en is ca. 12 m² groot.

BADKAMER
De badkamer van ca. 4 m² is geheel betegeld en voorzien van een douche, toilet en een wastafel met spiegel.

TWEEDE VERDIEPING
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping. Op de tweede verdieping treft u op de voorzolder de C.V.-ketel van het merk Atag uit 2004. Tevens treft u op de voorzolder de benodigde witgoedaansluitingen en bergruimte.

Vanuit de voorzolder bereikt u de vierde slaapkamer. De kamer is ruim van opzet en geniet van extra ruimte en daglicht door het dakkapel aan de achterzijde van de woning. Achter de knieschotten in de kamer treft u voldoende bergruimte.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De tuin is volledig omheind, biedt veel privacy en is toegankelijk vanuit de loopdeur in de keuken. De achtertuin is voorzien van een vrijstaande stenen garage, houten berging en is geheel voorzien van straatwerk.

GARAGE
De ruime vrijstaande stenen garage heeft een grootte van ca. 17,5 m². De garage is voorzien van een handmatige kanteldeur.

LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 426
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 124
Perceel oppervlakte 155
Bouwjaar 1973
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning