de Bleekvelden 1
GELDROP

€ 349.000,-- v.o.n.

Omschrijving

Loods 20 is een bijzonder project in Geldrop waarbij de voormalige gemeentewerf wordt getransformeerd naar 20 loftwoningen. Het betreft moderne woningen met een industriƫle uitstraling op slechts 500 meter afstand van het centrum. Het huidige markante pand met de karakteristieke halfronde kap wordt in ere hersteld en krijgt een nieuwe frisse uitstraling. Oude elementen blijven bewaard en in het zicht gehouden, dit past bij de industriƫle uitstraling van de woningen. Van dit project zijn bouwnummer 1 en 11 nu beschikbaar!

Geldrop biedt een breed scala aan winkels, horecagelegenheden en andere voorzieningen zoals scholen, zorg en een ziekenhuis. Ook kent Geldrop een bloeiend verenigingsleven en zijn er prachtige fiets- en wandelgebieden. Verder zijn er uitstekende openbaarvervoersmogelijkheden waaronder een eigen treinstation. De snelweg A67 richting Eindhoven/Venlo is met 5 minuten rijden zeer nabij. Maar ook het centrum van Eindhoven en Helmond zijn makkelijk bereikbaar.

Wonen in een van de loodsen van Loods 20 is wonen in een uniek industrieel gebouw, voorzien van alle gemakken van deze tijd. Zo worden de woningen energiezuinig, duurzaam en geheel gasloos en zijn ze daardoor klaar voor de toekomst. De transformatie van Loods 20 luidt het startsein in voor meer ontwikkelingen in het gebied. Dit betekent dat delen van de nog aanwezige industrie verdwijnen en er plaats gemaakt wordt voor wonen waarbij een groene inrichting van het gebied een prominente rol krijgt.

Bij deze hoekwoning is het eerste wat opvalt de gigantische raampartij aan de zijkant. Welke u niet alleen voorziet van natuurlijk lichtinval maar ook van een gevoel van ruimte. Op de begane grond kunt u de woonkamer, open keuken, separate toiletruimte, badkamer, trapopgang naar de eerste verdieping en berging bereiken. De badkamer en toiletruimte zullen casco worden opgeleverd wat ervoor zorgt dat u deze nog geheel naar eigen smaak kan inrichten.

In de berging zullen de warmtepomp en de meterkast gesitueerd zijn. Op de eerste verdieping treft u de entresol welke u kunt gebruiken als slaapkamer.

Voor deze woningen geldt een zelfbewoningsplicht/verbod doorverkoop gedurende de eerste 3 jaar. Bij interesse adviseren wij zo snel mogelijk een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor aan te gaan. De illustraties zijn puur om u een beeld te geven van de woning. Hier kunnen geen rechten en/of plichten aan kunnen worden ontleent.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 291
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 81
Perceel oppervlakte 66
Bouwjaar 2023
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning hoekwoning