Kapelweg 75
HANDEL

€ 560.000,-- k.k.

Omschrijving

Fraai gelegen vrijstaande woning met aangebouwde schuur, dierenweide, paardenstal, vrijstaande garage, veldschuur en een voormalige varkensschuur, gesitueerd op een perceel van maar liefst 10.180 m2. Het geheel is gelegen aan een rustige straat in het buitengebied van het dorpje Handel, midden in de natuur en nabij de Rooije Plas en een uitgestrekt bosgebied. Op ca 1 km van het dorp en op ca. 5 km van Gemert en Boekel. De afwerking van de woning is deels als gedateerd aan te merken waardoor men het derhalve geheel naar eigen smaak en wensen kan afwerken en inrichten. Het object is uitermate geschikt voor een dierenliefhebber, hobbyist en/of eigen ondernemer.
INDELING

Begane grond:
Voortuin; entree, hal met meterkast; Straatgerichte slaapkamer/kantoorruimte. Woonkamer met vrij uitzicht. Woonkeuken met keukenblok in rechte opstelling en twee inbouwkasten. Kelder en “opkamer”. Vanuit de keuken is de trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar. Bijkeuken met toegang tot de toiletruimte, wasruimte met cv opstelling en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop met kastenwand; 5 slaapkamers, waarvan 3 met inbouwkast; één van de slaapkamers betreft een ruime doorloopkamer naar de andere slaapkamer.

Tweede verdieping:
Via vlizo trap bereikbare bergzolder.

Algemeen:
De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing en een spouwmuur welke in ca. 2013 is geïsoleerd.
De cv ketel betreft een ATAG, Blauwe Engel van ca. 2002.
De totale oppervlakte van de bijgebouwen is ruim 1300 m2.
De bijgebouwen zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Het dak van de bijgebouwen is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De kosten voor het verwijderen hiervan zijn (middels offerte) beraamd op ca. € 14.000,-.
De bestemming van het voorste gedeelte van het perceel met woning, garage en aangebouwde schuur is: Wonen.
De bestemming van het achterste gedeelte met varkensstal en veldschuur is: Agrarisch.
Het bouwjaar van de garage is 1970 en van de varkensstal 1990.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 1291
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 164
Perceel oppervlakte 10180
Bouwjaar 1940
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning vrijstaande woning