Rul 14
HEEZE

Omschrijving

Keurig afgewerkt appartement op de eerste verdieping gelegen aan de rand van Heeze. Het appartement beschikt over een woonkamer met ruime overloop, keuken, badkamer en een slaapkamer.

Aanvaarding : per 01 januari 2019
Huurprijs : € 695,-- gestoffeerd
GWL/voorschot/tv/Wi-Fi : € 175,-- zonder verrekening
Huurperiode : 1 jaar
Extra voorwaarden : Geen huisdieren toegestaan, maximaal 1 persoon en niet roken

Begane grond

Entree / hal
Via de carport en de gezamenlijke entree bereikt u de eigen entree. Via een vaste trap bereikt u de overloop.

Overloop
De overloop is voorzien van een zeilvloer en biedt toegang tot de keuken, slaapkamer, badkamer en woonkamer.

Keuken
De keuken is voorzien van een zeilvloer en diverse onderkasten in witte tint. De keuken biedt voldoende ruimte voor een koelkast.

Slaapkamer
Momenteel is de kamer aan de achterzijde in gebruik als slaapkamer. Vanuit deze slaapkamer heeft u een heerlijk uitzicht over de achtertuin. Deze kamer zou ook gebruikt kunnen worden als woonkamer.

Badkamer
Aan de voorzijde bevindt zich de volledig betegelde badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een vaste wastafel. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De kamer aan de voorzijde van het appartement is momenteel in gebruik als woonkamer. Deze is voorzien van een zeilvloer. Deze kamer zou ook gebruikt kunnen worden als slaapkamer.

Exterieur

Tuin
De achtertuin wordt door de verhuurder ter beschikking gesteld. Er mag hier gebruik worden gemaakt van de schuur voor het stallen van je fietsen en van de heerlijke zitjes die al gerealiseerd zijn.

Verantwoording:
Alle informatie die wij verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van de teksten en foto's kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op wens worden afgegeven.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 150
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 60
Bouwjaar 1920