Visven 250
VEGHEL

€ 770.000,-- k.k.

Omschrijving

WONINGRUIL MOGELIJK! Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.
Deze geweldige villa, gelegen in de kindvriendelijke nieuwbouw wijk ’t Ven, biedt u een zee aan ruimte, comfort en woonplezier. De woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, drie badkamers, een royale woonkamer, een design keuken en een magnifieke kelder met garage. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkelcentra en uitvalswegen zijn in de nabijheid. De woning is op slechts 50 meter van de vijver van ’t Ven gelegen. Deze bijzondere woning zal u verrassen gezien de ruimte welke zij biedt en de keurige staat van afwerking.

Kavelgrootte : ca. 609 m²
Inhoud woning : ca. 1050 m³
Inhoud garage : ca. 400 m³
Aanvaarding : In overleg
Vraagprijs : € 770.000,-- k.k.

Entree
Via de entree bereikt u de hal van waar u toegang heeft tot de “master bedroom”, de woonkamer, het toilet met urinoir, de meterkast en de hardhouten trap naar de eerste etage.

Woonkamer
De fantastische woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 62 m2. Heel sfeervol is de “Bellfires” gashaard welke samen met de vloerverwarming zorgt voor een heel aangenaam klimaat. De wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz en het plafond is geschuurd. In de woonkamer is er ook een automatisch lichtsysteem zodat u met een druk op de knop diverse lichtcombinaties tegelijkertijd kunt schakelen. Via de schuifpui heeft u toegang tot het terras en de prachtige tuin. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken welke afgesloten kan worden door middel van een schuifdeur welke voorzien is van ruiten met geslepen glas. De grootte en de vorm van de woonkamer maakt het mogelijk dat u deze op vele manieren gezellig kan inrichten.

Keuken
In deze meer dan complete woonkeuken is het een genot om de mooiste en lekkerste gerechten te bereiden. De keuken is door Harry Robben uit Nistelrode ontworpen en op maat gemaakt. Er is een 5 pits gaskookplaat, twee spoelbakken, een koelkast, drie apothekerskasten en een afzuigkap. Heel handig en bijzonder is het model van de keuken waardoor u heel efficiënt kunt koken. Het aanrechtblad is van prachtig graniet met goudglans en de kastruimtes bieden u meer dan voldoende opberg mogelijkheden voor al uw keukengerei. Via een deur kunt u naar de bijkeuken.

Bijkeuken
In de ruime bijkeuken is de CV met zonneboilerinstallatie geplaatst, de afzuiginstallatie voor de keldergarage en er is ruimte voor al uw witgoed, alles is toegankelijk via praktische schuifdeuren. In de bijkeuken bevindt zich ook de hardhouten trap naar kelder en via de tuindeur heeft u toegang tot de prachtige tuin.

‘Master bedroom’
Op de begane grond treft u de ‘master bedroom’ aan met een eigen royale badkamer, deze is volledig betegeld en voorzien van een ligbad met hydrojet, een inloopdouche met massagestralen en dubbele douchekop, een vrijhangend toilet en een dubbele wastafel in meubel. Het sanitair en de kranen in de gehele woning zijn van het kwaliteitsmerk Grohe. De badkamer is toegankelijk via de schuifdeuren welke onderdeel uitmaken van de praktische linnenkast.

2e slaapkamer
De grootste slaapkamer op de 1e verdieping heeft een eigen badkamer. Deze badkamer heeft een ligbad, een inloop douche, een vrijhangend toilet en een wastafel.

Slaapkamers
Naast de ‘master bedroom’ en de 2e slaapkamer beschikt deze woning over nog drie slaapkamers. Een van de kamers is op dit moment als studeerkamer ingericht. Op zolder treft u een slaapkamer aan van maar liefst 45 m2 met een aparte toegang naar de technische ruimte waar de WTW is opgesteld.

Badkamers
De derde badkamer kunt u bereiken via de overloop op de eerste etage, deze is voorzien van een inloop douche, een vaste wastafel en een vrijhangend toilet. Vanuit deze ruimte is er een deur naar een extra kamer welke nu gebruikt wordt als zonnebankruimte, maar u zou hier ook bijvoorbeeld een sauna kunnen plaatsen. Hier zorgt het Velux dakvenster voor voldoende lichtinval.

Garage / Kelder
Bijzonder aan deze woning is de kelder met inpandige garage welke ca 105 m2 aan oppervlakte heeft. Via een verwarmde hellingbaan, welke afgesloten is met een elektrisch hek, parkeert u uw auto’s met gemak in deze geweldige ruimte. De vloer is gecoat en heeft antislip. Daarnaast is er nog een kelderkamer van ca 45 m2, ideaal om hier bijvoorbeeld een pooltafel te zetten of er een privé bioscoop van te maken. Deze ruimte kan voor heel veel hobby’s gebruikt worden. Deze kelder heeft een epoxy grindvloer. Er is ook nog een extra ruimte welke nu dienst doet als provisiekelder.

Tuin
De tuin van deze woning is prachtig aangelegd. U treft hier een gazon en aan de zijkanten borders met leibomen welke zorgen voor voldoende privacy. Op het terras is het in de zomer heerlijk genieten in deze rustige wijk. Het elektrische zonneluifel zorgt dan voor voldoende schaduw.

Bijzonderheden
Bouwjaar : 2003
Kadastraal bekend : Veghel L 3050
Isolatie : Volledig geïsoleerd
CV : Atag Blauwe Engel uit 2003
WTW : AWB Airmaster HR 325 uit 2003
Overige : De gehele woning is voorzien van vloerverwarming,
elke kamer is te regelen via een kamerthermostaat.
Diverse ramen voorzien van elektrische rolluiken en of zonnescreens.
Algemeen:
Veghel telt bijna 37.000 inwoners en zo’n 26.000 arbeidsplaatsen en is daarmee één van de grotere gemeenten in het noordoosten van Noord Brabant. De gemeente bestaat uit een hoofdkern, Veghel en zes kerkdorpen – Boerdonk, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide en Zijtaart – ieder met een geheel eigen karakter. De landelijke, veelzijdige omgeving met vennen, kronkelige beekjes en beekdalen, vormt een afwisselend geheel met de woongebieden: dit maakt Veghel tot een uniek gebied voor wonen, werken en recreëren.
De gemeente heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Veghel speelt bovendien een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.

Bezichtiging
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op wens worden afgegeven.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 1450
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 326
Perceel oppervlakte 609
Bouwjaar 2003
Soort woning villa
TypeWoning vrijstaande woning