Spoorven 1
VEGHEL

€ 565.000,-- k.k.

Omschrijving

In de kindvriendelijke wijk 't Ven treft u deze ruime vrijstaande villa met riante kamers, prachtig licht inval en met vrij uitzicht. De woning beschikt op de begane grond over een royale welkomsthal met trapopgang naar de eerste verdieping. Een riante woonkamer en eetkamer welke in verbinding staat met de keuken, een praktijk/kantoorruimte inclusief eigen toilet met aparte ingang en een ruime oprit met carport. De eerste verdieping is voorzien van 4 slaapkamers, werkruimte en badkamer. De tweede verdieping is toegankelijk middels een vlizotrap. De woning is voorzien van een ruim perceel met een diepe achtertuin met schuur, overdekt terras en een charmante overdekte pergola.

Soort woning: villa
Bouwjaar: 1996
Perceeloppervlakte: 878 m²
Woonoppervlakte: 220 m²
Inhoud: 815 m³

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen in kindvriendelijke wijk
- 4 slaapkamers (+ 1 extra mogelijk)
- Veel natuurlijk licht inval
- Stofzuiginstallatie
- Gehele woning voorzien van aluminium ramen en zonwering
- Ruim perceel met grote tuin
- Praktijk of kantoorruimte aan huis
- Dichtbij sportfaciliteiten en wandelroutes
- Vrij uitzicht over het 'Geerbos'

BEGANE GROND - WOONHUIS

ENTREE
Via de verzorgde voortuin en de ruime oprit met carport bereikt u de entree van de woning. U komt binnen in de welkomsthal. Hier vindt u de meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en de deur welke u toegang biedt tot de woonkamer. De hal is afgewerkt met een natuursteenvloer van Noorse lei.

TOILET
Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een vrij hangend toilet met fonteintje,

WOONKAMER
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en geniet van extra veel natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen aan de achterzijde, welke zijn voorzien van elektrische lamellenzonwering. De woonkamer is belegd met natuursteenvloer van Noorse lei met vloerverwarming, de wanden en plafonds zijn strak gestuct. De woning beschikt over diverse inbouwspots welke zijn verwerkt in het plafond met dimfunctie. De woonkamer bevat tevens een charmant op maat gemaakte houthaard welke is voorbereid voor gashaard. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de eetkamer.

EETKAMER
De eetkamer is een lichte ruimte en staat in openverbinding met zowel de keuken als de woonkamer. De ruimte heeft al gediend voor diverse functies zoals een speelkamer voor kinderen, eetkamer of extra woonkamer. De ruimte is net zoals de woonkamer voorzien van een natuursteenvloer van Noorse lei met vloerverwarming en elektrische zonnescreens.

KEUKEN
De ruime open keuken van ca. 18 m2 is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron, keramische kookplaat met afzuigkap en is afgewerkt met een granieten werkblad. De vloer is afgewerkt met natuursteenvloer van Noorse lei en tevens is de keuken voorzien van extra comfort dankzij de vloerverwarming en een elektrisch zonnescreen.

BIJKEUKEN
De bijkeuken van ca. 7 m2 is toegankelijk vanuit de keuken en het terras aan de achterzijde van de woning. De bijkeuken is geheel betegeld en voorzien van witgoed aansluitingen, gootsteen en een ruime bergkast.

BEGANE GROND - KANTOOR

ENTREE
De entree van het kantoor is toegankelijk via het toegangspad naast de carport aan de voorzijde van de woning. Via de entree bereikt u het kantoor, welke ook benut kan worden voor praktijkruimte aan huis.

KANTOOR
Het kantoor van ca. 22 m2 biedt u voldoende mogelijkheden om uw werkzaamheden of praktijkruimte aan huis te beoefenen. De ruimte geniet van veel natuurlijk daglicht en is afgewerkt met gestucte muren en een laminaatvloer.

TOILET
Het kantoor is tevens voorzien van een separaat toilet. Het toilet is geheel betegeld en bevat een vrij hangend toilet met fonteintje.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
Via de trapopgang in de ruime hal op de begane grond komt u op de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt u toegang tot vier slaapkamers, de werkruimte en de badkamer. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer.

SLAAPKAMERS
SLAAPKAMER | : gesitueerd aan de rechter-/voorzijde van de woning met een grootte van ca. 17 m2. De slaapkamer is voorzien van een airconditioning, een vaste kast en afgewerkt met een laminaatvloer.

WERKRUIMTE : gesitueerd aan de rechter-/achterzijde van de woning met een grootte van ca. 24 m2. De ruimte is voorzien van een vaste kast met een tapijtvloer. Daarnaast zijn diverse installaties in deze ruimte verwerkt zoals de stofzuiginstallatie, vloerverwarming, boiler, heteluchtverwarming en de C.V.-ketel van het merk Nefit Topline HR || (2015). Met enkele kleine aanpassingen kunt u hier een fijne 5e slaapkamer realiseren.

SLAAPKAMER || : gesitueerd aan de linker-/achterzijde van de woning met een grootte van ca. 10 m2. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer. Hier is tevens de vlizotrap gesitueerd welke u toegang biedt tot de bergzolder op de tweede verdieping.

SLAAPKAMER I|| : gesitueerd aan de linkerzijde van de woning met een grootte van ca. 7 m2. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer.

SLAAPKAMER |V : gesitueerd aan de voorzijde van de woning met een grootte van ca. 13 m2. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer.

Alle slaapkamers zijn voorzien van zonnescreens (handbediend).

BADKAMER
De geheel betegelde ruime badkamer heeft een grootte van ca. 10 m2 en is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en een vrij hangend toilet.

VLIERING
De vliering is te bereiken middels een vlizotrap welke gesitueerd is in
slaapkamer ||.

EXTERIEUR

CARPORT
De ruime carport en oprit biedt u mogelijkheid voor het parkeren van meerdere voertuigen.

TERRAS
Vanuit zowel de tuin als de bijkeuken komt u op het overdekt terras met zitje. Middels een overdekte pergola van ca. 51 m2 loopt u via het bestrate pad naar de schuur achterin de tuin.

SCHUUR
De vrijstaande stenen schuur van ca. 12 m2 is achterin de tuin gelegen en ideaal voor het opslaan van uw tuinmeubilair. De schuur is voorzien van elektra.

TUIN
De diepe zonnige tuin van ca. 529 m2 is volledig omheind met een gemetselde muur en biedt u voldoende privacy. De tuin is toegankelijk middels een poort aan de linker-/achterzijde van de woning. De tuin heeft een riant gazon met diverse bordes en volwassen beplanting.

OMGEVING EN LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 815
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 220
Perceel oppervlakte 878
Bouwjaar 1996
Soort woning villa
TypeWoning vrijstaande woning