Oude Stationsstraat 8
Heeze

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte met 2 appartementen (in verhuurde staat) treft u in het centrum van Heeze. Het pand is op de begane grond voorzien van een bedrijfsruimte met 2 kantoorrumtes, een keuken, toilet en berging. Op de eerste verdieping treft u het eerste appartement. Aan de achterzijde van het pand ligt het tweede appartement met eigen entree. Door de centrale ligging is dit pand gelegen in de nabijheid van alle voorzieningen. Tevens zijn de uitvalswegen zoals de A2 en A67 binnen enkele auto minuten te bereiken.

Perceeloppervlakte: 264 m2

Inhoud kantoorruimte: 266 m3
Gebruiksoppervlakte kantoorruimte: 76 m2

Inhoud woonruimte 8a: 319 m3
Woonoppervlakte woonruimte 8a: 72 m2

Inhoud woonruimte 8b: 270 m3
Woonoppervlakte woonruimte 8b: 65 m2


Bedrijfsruimte

Entree/hal
Via voortuin bereikt u de gezamenlijke entree met appartment 8B van het pand. U komt binnen in de hal met de trapopgang naar appartement 8B. Vanuit hier heeft u toegang tot de bedrijfsruimte, de meterkast en het toilet. De hal is voorzien van een tegelvloer.

Toiletruimte
De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een standaard closet en radiator.

Bedrijfsruimte
Deze multifunctionele ruimte is ca. 36 m2 groot en voorzien van zeil. Door de grote raampartijen aan de voorzijde en zijkant van deze ruimte komt er meer dan voldoende natuurlijk licht binnen. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot het kantoor aan de achterzijde.

Kantoor
Ruim kantoor van ca. 16 m2 met toegang tot de berging, Het kantoor is voorzien van zeil.

Berging
Vanuit het kantoor komt u in de deels betegelde berging. Hier is de opstelling CV ketel (Excellent, 2000) gesitueerd. Vanuit de berging heeft u toegang tot de keuken.

Keuken
De keuken beschikt over een keukenblok met diverse onder- en bovenkasten, een kunststof aanrechtblad en een spoelbak met mengkraan.

Appartement 8 B

Entree
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de gezamenlijke entree met de bedrijfsruimte.

Overloop
Via de vaste trap bereikt u de eeste verdieping waar dit appartement is gelegen.
De overloop is voorzien van tapijt en geeft toegang tot de woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en berging. Tevens is vanuit de overloop middels een vlizotrap de bergzolder toegankelijk.

Woonkamer
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een laminaatvloer en inbouwkast. U heeft hier ruimte voor een zit- en eethoek. Door de verschillende raampartijen geniet de woonkamer van veel natuurlijke lichtinval.

Keuken
De lichte keuken staat in wandopstelling en beschikt over diverse onder- en bovenkasten. De keuken is in lichte tint uitgevoerd en voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak en inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 is ca. 7 m2, voorzien van tapijt en gelegen aan de voorzijde van het appartement. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van het appartement en ca. 13 m2 groot. Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, inbouwkast en diverse raampartijen.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, vaste wastafel en ventilatieraam. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen van de wasmachine en droger.

Berging
Via de overloop is de berging te bereiken. Hier heeft u voldoende ruimte voor het opbergen van spullen.

Bergzolder
Via een vlizotrap heeft u toegang tot de bergzolder. Hier is de opstelling CV ketel (Excellent, 2000) gesitueerd.

Balkon
Via de keuken heeft u toegang tot het balkon. Hier kunt u heerlijk buiten zitten.

Appartement 8 A

Entree
Het appartement is gelegen aan de achterzijde en is bereikbaar via de oprit.

Woonkamer
U komt het appartement binnen via de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft u middels een schuifpui toegang tot de achtertuin. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de keuken en de hal.

Keuken
De keuken staat in wandopstelling en beschikt over diverse onder- en bovenkasten. De keuken is in lichte tint uitgevoerd en voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak en een 4-pits gaskookplaat. In de keuken heeft u natuurlijke lichtinval door de lichtkoepel.

Hal
Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer, badkamer en 2 bergingen.

Slaapkamer
De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is ca. 15 m2 groot. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en een vaste wastafel. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de tuin.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel.

Berging 1
Deze berging is ca. 4 m2 groot. Hier heeft u voldoende ruimte voor het opbergen van spullen.

Berging 2
Deze berging is ca. 6 m2 groot. Hier bevinden zich de meterkast en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens is hier de opstelling CV ketel gesitueerd (Excellent, 2000). Via een vlizotrap heeft u toegang tot de bergzolder en middels 2 openslaande deuren tot de oprit.

Zolder
De bergzolder is te bereiken via een vlizotrap in de berging.

Tuin
De tuin is op het westen gelegen en voorzien van een zonneluifel, terras en borders met vaste planten.

Ligging
Het natuur en cultuur rijke dorpje Heeze heeft zijn inwonersaantal sterk zien toenemen in de laatste tientallen jaren. Het dorp ligt onder de rook van Eindhoven in het zuidoosten van Nederland. Mensen komen hier graag naartoe voor de rust. Heeze kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen om tot rust te kunnen komen. In dat zelfde bos ligt het zeventiende-eeuwse kasteel van Heeze. Heeze heeft een mooi centrum met winkels, terrassen en hoogstaande restaurants. De scholen zijn in de directe omgeving. Ook is er een goede openbaarvervoersverbinding. Zo heeft het een eigen station met treinverkeer richting Weert, Geldrop en Eindhoven.

Bijzonderheden
* Bedrijfspand met 2 appartementen
* Let op! Geen gesplitst gebouw
* Het pand wordt verkocht met de appartementen in verhuurde staat
* Gelegen in het centrum van Heeze


Overdracht

Aanvaarding in overleg