Ringoven 2
VEGHEL

€ 262.500,-- k.k.

Omschrijving

Fijne hoekwoning met veel lichtinval gelegen in een rustige wijk! De woning is op de begane grond voorzien van een lichte woonkamer-/ eetkamer met open keuken aan de voorzijde, ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde, rolstoelvriendelijke badkamer en provisieruimte. De eerste verdieping beschikt over 3 lichte slaapkamers en een ruime badkamer. Op de tweede verdieping treft u een vierde ruimte welke is te realiseren als extra slaapkamer. De tuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een terras en bergruimte.

Soort woning: Hoekwoning
Bouwjaar: 2004
Perceeloppervlakte: 165 m²
Woonoppervlakte: 146 m²
Inhoud: 546 m³
Aanvaarding per: in overleg

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen in een rustige kindvriendelijk wijk
- Fijne hoekwoning met slaapkamer op de begane grond
- Voorzien van een rolstoelvriendelijke badkamer op de begane grond
- Woning beschikt over 4 slaapkamers
- Woning deels voorzien van kunststof kozijnen
- Tuin gelegen op het zuidwesten en voorzien van een zonnescherm

BEGANE GROND:

HAL
Via de voortuin met volwassen beplantingen en looppad bereikt u de entree van de woning. De hal biedt toegang tot het toilet, de meterkast, garderobe en de woonkamer.

TOILET
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een standaard toilet, fonteintje en mechanische ventilatie.

WOONKAMER
De lichte woonkamer met een grootte van ca. 19 m² beschikt aan de voorzijde van de woning over een keuken en aan de achterzijde over het zitgedeelte. De woonkamer geniet dankzij haar grote raampartijen en erker van veel natuurlijk daglicht. De woonkamer is voorzien van een vinyl-vloer met houtstructuur en de wanden en plafonds zijn voorzien van spachtelputz. Vanuit de woonkamer staat u in verbinding met de open keuken aan de voorzijde.

KEUKEN
De open keuken heeft een grootte van ca. 5 m². De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van koelkast, vaatwasser, spoelbak, gaskookplaat met afzuigkap en kunststof werkblad. De wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van spachtelputz. De vloer is tevens belegd met een vinyl-vloer.
Vanuit de keuken staat u in open verbinding met de woonkamer.

BADKAMER
De rolstoelvriendelijke badkamer op de begane grond is toegankelijk vanuit de gang aan de achterzijde. De badkamer heeft een grootte van ca. 3 m² en is geheel betegeld en voorzien van een wastafel, toilet met beugels en een douche met douchestoel.

SLAAPKAMER
De slaapkamer aan de achterzijde van de woning welke toegankelijk is vanuit de gang heeft een grootte van ca. 11 m2. De slaapkamer beschikt over voldoende ruimte, veel natuurlijk daglicht en een pvc-vloer met houtstructuur.

EERSTE VERDIEPING:

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

SLAAPKAMERS

SLAAPKAMER 1 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een grootte van ca. 15 m².

SLAAPKAMER 2 : Gelegen aan de linker voorzijde van de woning met een grootte van ca. 6 m².

SLAAPKAMER 3 : Gelegen aan de rechter voorzijde van de woning met een grootte van ca. 8 m².

BADKAMER
De deels betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en een wastafel. De badkamer heeft een grootte van ca. 7 m².

TWEEDE VERDIEPING:

ZOLDER
Via de vaste trapopgang komt u op de tweede verdieping. Op de overloop treft u de C.V.-ketel ( AWB uit 2004 ), mechanische ventilatie en daarnaast is hier de mogelijkheid voor het plaatsen van de wasmachine en droger.

De zolder is te realiseren als extra slaap-/hobbykamer.

EXTERIEUR:

TUIN
De tuin aan de achterzijde is gelegen op het zuidwesten en is geheel betegeld en voorzien van een zonnescherm. De tuin is toegankelijk middels een loopdeur vanuit de gang aan de achterzijde. De achter-/zij tuin zijn voorzien van een achterom en een bergruimte voor het opbergen van uw tuinmeubilair. De bergruimte heeft een grootte van ca. 5 m².

LIGGING:
Mariaheide is een kerkdorp gelegen in de gemeente Meierijstad welke in januari 2017 is ingesteld. De gemeente is ontstaan uit een fusie van de drie gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode en telt ongeveer 80.000 inwoners en heeft hierdoor de grootte van een middelgrote stad. De voormalige gemeente Veghel, bestaande uit de plaats Veghel en zes kerkdorpen – Boerdonk, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide en Zijtaart telt circa 38.000 inwoners. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 546
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 146
Perceel oppervlakte 165
Bouwjaar 2004
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning hoekwoning