Meidoornstraat 3
VEGHEL

€ 245.000,-- k.k.

Omschrijving

Op een locatie gelegen nabij het centrum van Veghel treft u deze 2-onder-1-kapwoning. De woning beschikt over een royale oprit met garage, woonkamer, keuken, tuinkamer, 4 slaapkamers en een opberg zolder.

Soort woning: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1962
Perceeloppervlakte: 261 m²
Woonoppervlakte: 114 m²
Inhoud: 459 m³
Aanvaarding per: In overleg

BIJZONDERHEDEN:
-Gelegen nabij diverse faciliteiten
-Gelegen op loopafstand van het centrum
-Voldoende parkeergelegenheid dankzij royale oprit
-Ruime oprit met garage
-Tuin gelegen op het zuiden
-Woning beschikt over 4 slaapkamers
-U dient rekening te houden met renovatiekosten

BEGANE GROND:

HAL
Via de royale oprit en het toegangspad bereikt u de voordeur van deze woning. U komt binnen in de hal welke u toegang biedt tot het toilet, meterkast, keuken, woonkamer en middels de vaste trapopgang tot de eerste verdieping.

TOILET
Toiletruimte met toilet en verwarming.

WOONKAMER
De woonkamer met een grootte van ca. 24 m2 biedt u de ruimte voor een zitgedeelte en eetgedeelte. De woonkamer geniet van veel natuurlijk daglicht door de grote raampartijen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer staat in verbinding met de aanbouw aan de achterzijde van de woning.

KEUKEN
De keuken is toegankelijk vanuit de hal en biedt toegang tot de tuinkamer middels een tochtportaal. De keuken met een grootte van ca. 7 m2 biedt u de mogelijkheid voor het creëren van een keuken. De keuken biedt tevens toegang tot een provisiekelder.

TUINKAMER
De tuinkamer aan de achterzijde van de woning heeft een grootte van ca. 11 m2 en staat middels een loopdeur in verbinding met de tuin. Vanuit de tuinkamer heeft u toegang tot de woonkamer, tochtportaal naar de bijkeuken en de achtertuin.

BADKAMER
De badkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een wastafel met douche.

BIJKEUKEN
De bijkeuken met een grootte van ca. 9 m2 is toegankelijk vanuit de keuken middels een tochtportaal. De bijkeuken is ideaal voor het creëren van een extra kamer of het opslaan van uw spullen. Tevens bevinden zich hier de witgoedaansluitingen en de C.V.-ketel.

EERSTE VERDIEPING:

OVERLOOP
Middels de vaste trapopgang komt u op de overloop welke u toegang biedt tot vier slaapkamers.

SLAAPKAMERS

SLAAPKAMER | : Gelegen aan de linker-/voorzijde met een grootte van ca. 5 m².
SLAAPKAMER || : Gelegen aan de linker-/achterzijde met een grootte van ca. 7 m².
SLAAPKAMER ||| : Gelegen aan de rechter-/achterzijde met een grootte van ca. 13 m2.
SLAAPKAMER |||| : Gelegen aan de rechter-/voorzijde met een grootte van ca. 11 m2.

De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken en de twee grote slaapkamers zijn tevens voorzien van een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:

ZOLDER
Middels een vlizotrap komt u op de tweede verdieping. De zolder biedt u de ruimte voor het opbergen van uw spullen.

EXTERIEUR:

TUIN
De volledige omheinde achtertuin is middels een loopdeur bereikbaar vanuit de tuinkamer en de bijkeuken of middels een poort bij de oprit. De achtertuin is gelegen op het zuiden.

GARAGE
De ruime garage met een grootte van ca. 24 m2 is ideaal voor het stallen van uw voertuigen of te gebruiken als hobby-/praktijkruimte aan huis.

OMGEVING:
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 459
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 114
Perceel oppervlakte 261
Bouwjaar 1962
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning 2-onder-1-kapwoning