Schaversvelden fase 2
Heeze

v.a. € 387.500,-- tot € 455.000,-- v.o.n.

Omschrijving

Schaversvelden fase 2 – Laatste woningen beschikbaar!

Start bouw staat gepland voor juni/juli 2019!

DE BULDERS IS GELEGEN AAN DE ZUIDRAND VAN HEEZE EN BESTAAT UIT HET WESTELIJKE EN OOSTELIJKE WOONGEBIED. IN HET WESTELIJKE WOONGEBIED, GENAAMD SCHAVERSVELDEN, WORDEN BEGIN 2019 DE EERSTE WONINGEN GEREALISEERD.

GASLOZE TWEEKAPPERS
Schaversvelden oogt landelijk met relatief ruime kavels. Het westelijk woongebied is een mooie woonomgeving, met veel groen, bomen en ruig grasland. Fase 1 is inmiddels volledig verkocht! Deze woningen worden begin 2019 gebouwd en omstreeks eind dit jaar opgeleverd. In de 2e fase worden 10 gasloze tweekappers gerealiseerd (bouwnummer 31 t/m 40) op ruime kavels met een voortuin, eigen parkeergelegenheid en garage. De kleurstelling van de woningen is gemengd rood, roodbruin en wit-aardetint. Een bijzonder deel van dit gebied is het centraal gelegen cluster waarbinnen uitsluitend woningen in lichte kleurstelling worden gerealiseerd. Zo ontstaat een mooie levendige afwisseling.

TWEEKAPPERS TYPE E, F EN G
Variatie in het gevelbeeld, het contrast in kleurstelling en detaillering van het metselwerk en de grote raampartijen geven de woning een stijlvolle uitstraling. De mix tussen binnen- en buitenruimte is optimaal. Door de grote raampartijen in de voor- en achtergevel is het groene plein aan de voorzijde en de heerlijke zonnige achtertuin als het ware een verlengde van de woonkamer en keuken. Op de eigen oprit is plek voor maar liefst twee auto’s. De ruime garage is multifunctioneel en kan ook bij de woning betrokken worden als kantoor of bijvoorbeeld een speelkamer.

De royale twee-onder-één-kapwoning type F onderscheidt zich ten opzichte van de type E door de statige uitstraling met de lichte kleurstelling van de gevels in combinatie met de donkere plint. Deze woningtype heeft een unieke ligging met een grote voor- en achtertuin. Hierdoor krijgt de woning een stijlvolle uitstraling. Het Frans balkon, de sprong in de gevel en de gedraaide kap maken het fraaie beeld compleet. Woningtype F heeft een vrijstaande garage aan de achterzijde van de woning. Op de eigen oprit is plaats voor maar liefst twee auto’s. Woningtype G is voorzien van een inpandige berging. De mogelijkheid bestaat om deze bij de woning te betrekken voor extra leefruimte. Ook op deze oprit is plaats voor twee auto’s op eigen terrein.

DUURZAAM BOUWEN
In de nieuwe wijk De Bulders staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In de procesvoering wordt veel rekening gehouden met efficiëntie, flexibiliteit en energiebesparing. Bij de bouw is veel aandacht voor materiaalreductie, afvalreductie, hernieuwbare materialen en hergebruik. Kortom: in de Bulders wordt gestreefd naar duurzaamheid op meerdere aspecten.

DE BULDERS BIEDT:
* Een prachtige, groene omgeving voor rust en ontspanning;
* Landelijk wonen met dorpse gezelligheid, dichtbij de stad;
* Een gevarieerde wijk met een sterk eigen karakter;
* Duurzame woningen;
* Alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik;
* Zeer goede verbindingen met de rest van het land.

LAATSTE BESCHIKBARE WONINGEN:

• Bouwnummer 32, type E1, € 418.750,-- v.o.n.
• Bouwnummer 38, type E1, € 448.750,-- v.o.n.
• Bouwnummer 39, type F, € 442.000,-- v.o.n.

Deze woningen zijn standaard uitgerust met:
* Uitbouw van 2,40 meter
* Openslaande tuindeuren achterzijde
* Doorgang tussen garage/berging en woning m.u.v. bouwnummer 39 i.v.m. vrijstaande garage
* Extra wisselschakelaar in de keuken
* Buitenkraan achtergevel
* Loze leiding vanuit meterkast naar achtergevel
* Kozijnen zonder bovenlicht op begane grond
* Extra loze leiding naast wandcontactdoos woonkamer
* Extra lichtpunt en schakelaar hoofdslaapkamer
* Wandcontactdoos op aparte groep voor droger op zolder

Bij de laatst beschikbare woningen worden de toiletten en badkamer casco opgeleverd.

INTERESSE?
Schrijf je dan nu in via de website www.schaversvelden.nl of bel ons voor het maken van een afspraak!


Overdracht

Aanvaarding in overleg
SoortWoning Gevarieerd
TypeWoning Gevarieerd
Inhoud 565 - 660
Woonoppervlakte 145 - 170
Perceeloppervlakte 285 - 390