Schaversvelden fase 1
Heeze

v.a. € 200.000,-- tot € 379.000,-- v.o.n.

Omschrijving

DE BULDERS IS GELEGEN AAN DE ZUIDRAND VAN HEEZE EN BESTAAT UIT HET WESTELIJKE EN OOSTELIJKE WOONGEBIED. IN HET WESTELIJKE WOONGEBIED, GENAAMD SCHAVERSVELDEN, WORDEN DE EERSTE WONINGEN GEREALISEERD.

SCHAVERSVELDEN FASE 1 EN 2
Schaversvelden oogt landelijk met relatief ruime kavels. Het westelijk woongebied is een mooie woonomgeving, met veel groen, bomen en ruig grasland. Hier worden in 2 fasen de eerste woningen gerealiseerd. De huizen staan op ruime kavels met een voortuin. De kleurstelling van de woningen is gemengd rood, roodbruin en wit-aardetint. Een bijzonder deel van dit gebied is het centraal gelegen cluster waarbinnen uitsluitend woningen in lichte kleurstelling worden gerealiseerd. Zo ontstaat een mooie levendige afwisseling.

FASE 1 IS REEDS VOLLEDIG VERKOCHT!
FASE 1 bestaat uit:
* 16 tussenwoningen
* 8 hoekwoningen
* 6 twee-onder-één-kapwoningen
(Bouwnummer 1 t/m 30)

NOG SLECHTS 3 WONINGEN BESCHIKBAAR, BOUWNUMMER 32, 38 en 39!
FASE 2 bestaat uit:
* 10 twee-onder-één-kapwoningen
(Bouwnummer 31 t/m 40)

START BOUW
Inmiddels zijn er 23 woningen in plan Schaversvelden verkocht. Enkele bouwnummers staan onder optie. De 23 verkochte woningen zijn allen in fase 1 gelegen en het verkooppercentage van 70% is hier ruimschoots behaald. Binnenkort worden de gronden bouwrijp overgedragen en kan de start bouw definitief in de planning worden opgenomen, met een gegarandeerde start bouw begin 2019!

Met de bouw van de 10 twee-onder-één-kap woningen uit fase 2 wordt gestart als ook van deze fase 70% verkocht is.

WIST U DAT....
De twee-onder-één-kap woningen van fase 1 en 2 nu standaard worden aangeboden met een uitbouw van 2,40 meter en dat deze woningen worden opgeleverd met onder andere dubbele tuindeuren en een deur voor een inpandige toegang van de woning naar de garage/berging!

Om een start bouw in januari 2019 mogelijk te maken voor fase 1, zijn er diverse keuzes gemaakt voor uitbreiding en een luxere afwerking van de twee-onder-één-kap woningen. Deze zijn in de v.o.n.-prijs begrepen. Dit voor de snelle beslissers met een gegarandeerde start bouw begin 2019 voor de woningen uit fase 1!

Omdat het moment van start bouw van de twee-onder-één-kap woningen uit fase 2 nog niet precies bekend is, is het bij deze woningen nog steeds mogelijk om persoonlijke wensen te bespreken met de kopersbegeleiding van Janssen de Jong Bouw Zuid B.V.

De rijwoningen zijn nagenoeg allemaal verkocht. Er is nog maar één ruime hoekwoning met garage beschikbaar, te weten bouwnummer 1. Ook deze zijn is nog completer afgewerkt dus ben er snel bij en informeer bij een van de makelaars!

DUURZAAM BOUWEN
In de nieuwe wijk De Bulders staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In de procesvoering wordt veel rekening gehouden met efficiëntie, flexibiliteit en energiebesparing. Bij de bouw is veel aandacht voor materiaalreductie, afvalreductie, hernieuwbare materialen en hergebruik. Kortom: in de Bulders wordt gestreefd naar duurzaamheid op meerdere aspecten.

DE BULDERS BIEDT:
* Een prachtige, groene omgeving voor rust en ontspanning;
* Landelijk wonen met dorpse gezelligheid, dichtbij de stad;
* Een gevarieerde wijk met een sterk eigen karakter;
* Duurzame woningen;
* Alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik;
* Zeer goede verbindingen met de rest van het land.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
SoortWoning Gevarieerd
TypeWoning Gevarieerd
Inhoud 375 - 660
Woonoppervlakte 100 - 170
Perceeloppervlakte 103 - 390