Schaverspoort
Heeze

v.a. € 267.500,-- tot € 525.000,-- v.o.n.

Omschrijving

Heeze – Schaverspoort

Buiten leven en wonen in de Bulders.

De nieuwbouwwijk De Bulders in Heeze, gelegen aan de zuidzijde van Heeze, wordt verder uitgebreid. In het nieuwbouwplan Schaverspoort worden in totaal 17 prachtige en royale woningen gerealiseerd. Je treft hier een diversiteit aan qua woningtype, onder andere met vrijstaande-, twee-onder-een-kap-, hoek- en rijwoningen met en zonder kopgevel. Voor ieder wat wils!

Alle woningen zijn verrassend ruim en worden gasloos gebouwd waardoor ze klaar zijn voor de toekomst! Deze huizen worden opgetrokken in een donker gemêleerde steen met een antracietgrijze pannendak. Door te kiezen voor beige/grijze kozijnen krijgen deze woningen een eigentijdse en exclusieve uitstraling. Daarnaast is in het ontwerp nagedacht om elke woning te voorzien van speciale details. Denk hierbij aan een erker, dakkapel, kopgevel of een verspringing in de gevels wat zorgt voor een speelse uitstraling. Dankzij de vele en grote ramen geniet je binnen van een zee aan licht en heb je een optimaal contact met buiten.

LIGGING
Wonen in Schaverspoort betekent wonen in een comfortabele woning met ruime vertrekken, die je kan aanpassen naar je eigen woonwensen. Het is landelijk gelegen met alle voorzieningen van Heeze op slechts enkele minuten fietsen, denk hierbij aan winkels, supermarkten, scholen en het NS station richting Eindhoven en Weert. Heeze ligt onder de rook van de bruisende stad Eindhoven en ook Veldhoven dat bekend staat om het bedrijvencomplex ASML, is snel en gemakkelijk bereikbaar. Vanuit Heeze rijd je met de auto binnen no time op de A67, A2, A50 en de A58 waardoor een groot deel van het land uitstekend bereikbaar is.

INTERESSE?
De inschrijfperiode is gesloten op 22 februari j.l. Wil je toch in aanmerking komen voor deze woningen? Neem dan direct contact met ons op. Je ontvangt van ons alle verkoopinformatie met o.a. het inschrijfformulier. Nadat we je inschrijfformulier retour ontvangen hebben, plaatsen we je op de lijst als reservekandidaat.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
SoortWoning Gevarieerd
TypeWoning Gevarieerd
Inhoud 520 - 697
Woonoppervlakte 141 - 182
Perceeloppervlakte 141 - 467