Hofdael 17
GELDROP

€ 350.000,-- k.k.

Omschrijving

Het betreft een relatief jong appartementencomplex waarin overwegend 55-plussers gehuisvest zijn. De locatie in het centrum en nabij de kasteeltuinen wordt door velen als zeer prettig ervaren. Het appartement heeft een bijzonder royale woonkamer, telt maar liefst drie slaapkamers en beschikt over praktische bergruimten. De eigen parkeerplaats en berging onderin het complex maken het geheel compleet.

Inhoud: 381 m3
Woonoppervlakte: 123 m2
Aanvaarding: in overleg

Appartement
Algemene entree
Overdekte entree met brievenbussen- en videofoontableaux. Centrale hal met toegang tot de lift en doorgang naar de parkeerkelder en bergingen.

Entree/hal appartement
Via de lift of het trappenhuis is de tweede verdieping te bereiken met entree naar het appartement. De hal is voorzien van tapijt, een videofooninstallatie en geeft toegang tot diverse vertrekken.

Technische ruimte
Hier bevinden zich de opstelling van de CV-ketel (Intergas HR 2015) en de unit van de mechanische ventilatie. Er is meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld uw huishoudelijke apparaten.

Toiletruimte
Deels betegelde toiletruimte in neutrale kleurstelling met vrijhangend toilet en fonteintje.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van tapijt. Er zijn diverse opstellingsmogelijkheden voor uw zit- en eethoek door het bijzonder ruime formaat. Vanuit de woonkamer kunt u het balkon betreden.

Keuken
De half-open keuken met linoleumvloer is in hoekopstelling geplaatst en beschikt over diverse boven- en onderkasten in een lichte tint. De keuken is voorzien van een spoelbak, koelkast, vaatwasser, combioven en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. Direct aansluitend is de bijkeuken gelegen.

Bijkeuken
Zeer riante bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Er is veel ruimte voor bijvoorbeeld het plaatsen van diverse bergkasten. Deze praktische ruimte bevindt zich direct naast de keuken.

Slaapkamers
Slaapkamer 1: deze slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen, voorzien van tapijt en circa 10m2.
Slaapkamer 2: deze slaapkamer is ook aan de voorzijde gelegen, voorzien van tapijt en circa 12m2 groot.
Slaapkamer 3: deze ouderlijke slaapkamer is circa 19m2 groot en hiermee royaal van opzet. De slaapkamer is voorzien van linoleum en een ruime inbouwkast.

Alle slaapkamers zijn voorzien van suncreens.

Badkamer
Volledig betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche en een wastafel. De badkamer is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling.

EXTERIEUR
Balkon
Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon dat aan de achterzijde van het complex gelegen is. Het balkon is overdekt en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een mooie tuinset. Er is uitzicht op de andere wooncomplexen en op de Mierloseweg.

Berging/parkeren
Op de begane grond van het complex is de inpandige privé-berging gelegen waarin de fietsen gestald kunnen worden. Er is een doorgang naar de parkeergarage waar u een eigen vaste parkeerplaats heeft. De automatisch bedienbare poort geeft toegang tot de parkeerplaats.

Ligging
Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs (het Strabrecht College). Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het St. Anna Ziekenhuis. De gemeente biedt een scala van mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn tal van binnen- en buitensportaccommodaties te vinden; beide kernen hebben tevens een bloeiend verenigingsleven. Uiteraard vindt u in Geldrop en Mierlo alle (winkel)voorzieningen, zoals postkantoren, banken, supermarkten en aantrekkelijke winkels.

Bijzonderheden:
* Goede ligging, alle voorzieningen binnen handbereik
* Appartement is ruim van opzet
* Eigen parkeerplaats onder complex
* Gezonde Vereniging van Eigenaars
* Servicekosten circa € 180 per maand


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 381
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 123
Bouwjaar 2000