Deken van Miertstraat 33
VEGHEL

€ 195.000,-- k.k.

Omschrijving

In het hart van centrum Veghel treft u het ruime appartement aan de Deken van Miertstraat 33.
Het appartement is gelegen in het winkelcentrum, op loopafstand van de markt en van het Julianapark naast rivier de Aa.
Het appartementencomplex beschikt over een algemene entree met trapopgang en lift naar de tweede verdieping. Het appartement beschikt over speelse en lichte ruimtes zoals een ruime woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer en twee balkons welke uitzicht bieden op de
Sint-Lambertuskerk.

Soort woning: Bovenwoning
Bouwvorm: Appartement
Bouwjaar: 1979
Woonoppervlakte: 107 m²
Inhoud: 364 m³
Aanvaarding per: In overleg
Voor deze woning is een NEN 2580 meetrapport opgemaakt.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen in het hart van 'het Centrum van Veghel'
- Op loopafstand te bereiken de markt, winkels en het Julianapark gelegen aan de rivier de Aa
- Uitzicht op de Sint-Lambertuskerk
- Ruime, sfeervolle en lichte kamers
- Twee slaapkamers
- Woonkamer met openhaard
- Twee balkons
- Algemene fietsenberging
- Appartementencomplex is voorzien van een lift

ENTREE APPARTEMENTENCOMPLEX
Middels de winkelstraat en vanuit het parkeerterrein bereikt u de algemene entree van het appartementencomplex welke is voorzien van een bellentableau. De entree beschikt over een ruim portaal, een lift en de trapopgang naar de verdiepingen.

BERGING
Het complex beschikt over een algemene fietsenberging op de begane grond.

APPARTEMENT

TWEEDE VERDIEPING
Middels de vaste trap op de begane grond en de lift bereikt u de tweede verdieping van het complex. De ruime galerij biedt u toegang tot de voordeur van het appartement.
De hal is tevens ruim van opzet en biedt u toegang tot de lichte woon-/eetkamer.

WOON-/EETKAMER
De royale en lichte woon-/eetkamer heeft een grootte van ca. 41 m² en biedt met deze grootte de mogelijkheid om meerdere zitplekken te creëren. De kamer geniet van veel natuurlijk daglicht dankzij de vele raampartijen en het hoge plafond. Daarnaast bieden twee deuren toegang tot de twee balkons. De woonkamer beschikt bovendien over een sfeervolle houthaard. Vanuit de woon-/eetkamer heeft u toegang tot de keuken en wasruimte en middels een tussendeur toegang tot de slaapkamers, het toilet en de badkamer.

KEUKEN
De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement en is geplaatst in een hoekopstelling. De keuken heeft een grootte van ca. 12 m² en is voorzien van zowel boven-/ als onderkasten. De keuken beschikt daarnaast over een koelkast, oven en een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap. De keuken is afgewerkt met een kunststof werkblad met spoelbak. De keuken staat in open verbinding met de woon-/eetkamer en de was-/bergruimte.

WAS-/BERGRUIMTE
De was-/bergruimte is vanuit de keuken bereikbaar en heeft een grootte van ca. 6 m². Deze ruimte beschikt over de benodigde witgoedaansluitingen en opslagmogelijkheden. Tevens bevindt zich hier de C.V.-ketel van het merk Vailliant.

TOILET
De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een standaard toilet met fonteintje en mechanische ventilatie.

HAL
Middels de tussendeur in de woonkamer bereikt u de hal welke u toegang biedt tot het toilet, twee slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMER 1 :
De slaapkamer is gelegen in het midden van het appartement en heeft een grootte van ca. 7 m². Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon.

SLAAPKAMER 2 :
De slaapkamer welke is gelegen aan de achterzijde van het appartement heeft een grootte van ca. 17,5 m² en geniet van veel natuurlijk daglicht.

BADKAMER
De badkamer gelegen aan de rechter-/achterzijde van het appartement beschikt over een toilet, wastafel en een douche. De badkamer is ruim van opzet en heeft een grootte van ca. 6 m² en is afgewerkt in neutrale kleuren.

EXTERIEUR:

BALKON 1
Balkon 1 is gesitueerd aan de woonkamerzijde en heeft prachtig uitzicht op de Sint-Lambertuskerk. Het balkon is toegankelijk middels dubbele openslaande deuren en geniet van veel zon. Het balkon beschikt daarmede over een zonneluifel.

BALKON 2
Balkon 2 is toegankelijk middels een loopdeur vanuit de woonkamer of via de slaapkamer en is gelegen aan de Molenstraat.

FIETSENBERGING
De algemene fietsenberging bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor het gehele complex.

LIGGING:
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 364
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 107
Bouwjaar 1979