Broedershof 73
VEGHEL

€ 212.000,-- k.k.

Omschrijving

Royaal appartement gelegen op de tweede verdieping. Het appartement is ruim van opzet en beschikt over lichte ruimtes. Het appartement is voorzien van een welkomsthal, woonkamer, keuken, badkamer, toilet en twee slaapkamers. Daarnaast beschikt het appartement over een balkon met rustig uitzicht over de Broederkapel en het appartement beschikt over zowel inpandige als externe bergruimte.

Soort woning: Appartement
Bouwjaar: 1998
Woonoppervlakte: 79 m²
Inhoud: 242 m³
Aantal slaapkamers: 2
Verdieping: 2e
NEN-2580 Meetrapport: Aanwezig
Aanvaarding per: In overleg

BIJZONDERHEDEN:
- Op loopafstand gelegen nabij diverse faciliteiten
- Ruim appartement met rustig uitzicht op de Broederkapel en het hofje
- Actieve VvE
- Appartement beschikt over een bellentableau, video-intercom, brievenbus, lift en trappenhuis op de begane grond
- Woning beschikt over een privé bergruimte en gemeenschappelijk fietsenstalling
- Balkon gelegen op het zuidwesten

BEGANE GROND:
Het fraaie appartementencomplex is toegankelijk via de centrale hal, welke is voorzien van een bellentableau, video-intercom, brievenbussen, lift en trappenhuis.

APPARTEMENT:

GALERIJ
Via de lift of het trappenhuis bereikt u de tweede verdieping met deur naar de galerij welke toegang biedt tot het appartement.

HAL
U komt het appartement binnen in de ruime hal, welke u toegang biedt tot het toilet, de badkamer, tweede slaapkamer, de meterkast, garderobe en de ruime en lichte woonkamer. De vloer in de hal is belegd met een houten parketvloer.

WOONKAMER
Het appartement is voorzien van een lichte en ruime woonkamer en kan opgedeeld worden in een zithoek en eetgedeelte. De woonkamer met een grootte van ca. 29 m² is voorzien van een houten parketvloer en biedt toegang tot het overdekte balkon van ca. 5 m², de keuken gelegen aan de voorzijde en de master bedroom.

KEUKEN
De keuken welke is gelegen aan de galerijzijde van het appartement heeft een grootte van ca. 8.5 m². De keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, een kunststof aanrechtblad met spoelbak, inductie kookplaat met afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. De keuken is daarnaast eveneens voorzien van een houten vloer.

BADKAMER
De badkamer is bereikbaar vanuit zowel de hal als de master bedroom. De badkamer heeft een grootte van ca. 6 m² en beschikt over een douche, wastafel en de benodigde witgoed aansluitingen.

SLAAPKAMERS

SLAAPKAMER 1 : Gelegen aan de balkonzijde van het appartement en is toegankelijk vanuit de woonkamer met een grootte van ca. 11.5 m².
SLAAPKAMER 2 : Gelegen aan de galerijzijde van het appartementencomplex en toegankelijk vanuit de hal. De Slaapkamer heeft een grootte van ca. 6 m².

TOILET
Het toilet is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een toilet met fonteintje.

EXTERIEUR:

BALKON
Het balkon gelegen aan de achterzijde is toegankelijk vanuit de woonkamer en is gelegen op het zuidwesten. Het balkon heeft een grootte van ca. 5 m² en heeft rustig uitzicht over de Broederkapel en het hofje.

INPANDIGE BERGING
De inpandige berging aangrenzend aan de keuken is ideaal voor het opslaan van uw boodschappen. Tevens bevindt zich hier de C.V-ketel van het merk Radson uit 1998.

PRIVÈ BERGRUIMTE / ALGEMENE FIETSENSTALLING
Op de begane grond treft u in de algemene bergruimte de privé bergruimte aan met een grootte van ca. 4 m². Daarnaast bevindt zich hier een gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling.

LIGGING:
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid. Het appartement is gelegen in het gewilde appartementencomplex ´Broedershof´. Het complex is op loopafstand gelegen van het centrum, de haven, de Noordkade en het Julianapark met daarbij de rivier de Aa.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 242
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 79
Bouwjaar 1998