Sluisstraat 73
VEGHEL

€ 192.500,-- k.k.

Omschrijving

Dit fraaie appartementencomplex is gelegen in het centrum van Veghel. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een royale woonkamer, open moderne keuken, balkon, berging, badkamer en separaat toilet. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en moderne afwerkingen. Het appartement beschikt naast zijn eigen balkon nog over een gezamenlijke tuin op de begane grond.

Type: Appartement
Bouwjaar: 2009
Verdieping: 2
Woonoppervlakte: 62 m²
Inhoud: 210 m³
Aantal slaapkamers: 2
Parkeerplaats: Openbaar
VvE bijdrage: € 103,85 p/mnd
NEN2580 Meetrapport: Aanwezig
Aanvaarding per: In overleg

BIJZONDERHEDEN:
-Gelegen nabij het centrum op de 2e verdieping
-Op loopafstand gelegen nabij diverse faciliteiten
-Ruime en lichte woonkamer
-Moderne en open keuken
-Twee ruime slaapkamers
-Moderne badkamer met ruime douche en dubbele wastafel
-Balkon gelegen aan de straatzijde
-Gehele appartement voorzien van vloerverwarming
-Gezonde en actieve VvE

BEGANE GROND
Dit fraaie appartementencomplex nabij het centrum is toegankelijk via de centrale hal, welke is voorzien van een bellentableau, intercom, brievenbussen, fietsenbergging, lift en trappenhuis.

APPARTEMENT GELEGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING
Middels de lift of via het trappenhuis bereikt u de tweede verdieping. U komt binnen via de overdekte en inpandige ruime galerij van het complex, welke u toegang biedt tot het appartement.

HAL
U komt het appartement binnen in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, berging met was voorzieningen, toilet, twee slaapkamers, badkamer, garderobe, open keuken en de lichte woonkamer.

WOONKAMER
Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer welke geniet van veel daglicht dankzij de vele raampartijen welke voorzien zijn van een frans balkon. De woonkamer heeft een grootte van ca. 14 m². Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon en staat u in open verbinding met de keuken. De woonkamer is afgewerkt met een pvc vloer voorzien van vloerverwarming.

KEUKEN
De open en moderne woonkeuken gelegen aan de balkonzijde omvat een grootte van ca. 13 m². De keuken is van de benodigde apparatuur voorzien zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron en een 4 pits kookplaat met afzuigkap. De keuken beschikt bovendien over voldoende kastruimte en een aanrechtblad met spoelbak. Vanuit de keuken staat u in verbinding met de woonkamer. De keuken is eveneens afgewerkt met een pvc vloer voorzien van vloerverwarming.

BADKAMER
De lichte en geheel betegelde badkamer is bereikbaar vanuit de hal. De badkamer heeft een grootte van ca. 4 m². De badkamer is voorzien van een ruime douche en een dubbele wastafel. De badkamer beschikt over mechanische ventilatie en vloerverwarming.

SLAAPKAMERS

SLAAPKAMER 1 : Gelegen aan de linkerzijde van het appartement en toegankelijk vanuit de hal. De slaapkamer heeft een grootte van ca. 10 m². De slaapkamer is voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming.

SLAAPKAMER 2 : Gelegen aan de voorzijde van het appartement en eveneens toegankelijk vanuit de hal. De slaapkamer heeft een grootte van ca. 9 m². De slaapkamer is voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming.

TOILET
De separate toiletruimte is toegankelijk vanuit de hal, deels betegeld en voorzien van een toilet, mechanische ventilatie en een fonteintje. De toilet is eveneens voorzien van vloerverwarming.

INPANDIGE BERGING
De berging gelegen naast de entree van het appartement heeft een grootte van ca. 4 m² en is ideaal voor het opbergen van uw spullen. Tevens bevindt zich hier de cv.-ketel van het bouwjaar 2009 en de benodigde witgoed aansluitingen.

EXTERIEUR:

BALKON
Het balkon welke is gelegen op het noordoosten heeft een grootte van ca. 5 m². Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer.

FIETSENBERGING
Het complex is voorzien van een algemene fietsenberging op de begane grond.

LIGGING:
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid. Het appartement is gelegen op een loopafstand in het centrum van Veghel en nabij alle voorzieningen zoals diverse winkels, Noordkade en de haven van Veghel.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 210
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 62
Bouwjaar 2009