Dirk Heziuslaan 14
HEEZE

Omschrijving

In het centrum van Heeze, in een rustige woonwijk treft u deze vrijstaande uitgebouwde woning. De woning beschikt op de begane grond over een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping treft u twee slaapkamers (met mogelijkheid 3e slaapkamer) en een badkamer. Op de tweede verdieping is de derde slaapkamer gelegen. De achtertuin met garage, zwembad en sauna met eigen douchgelegenheid maken de woning compleet. Door de centrale ligging zijn vele voorzieningen in de nabijheid waaronder; openbaar vervoer, winkels en scholen.

Huurprijs: € 2395-- p.m. exclusief g/w/e
Aanvaarding: per direct
Geen huisdieren toegestaan

Begane grond
Entree met toiletruimte en toegang tot 1e verdieping.
Royale woonkamer met open haard met meerdere indelingsmogelijkheden. Open keuken met alle denkbare voorzieningen. Toegang tot de tuind door middel van loopdeur en openslaande deuren.

Eerste verdieping
Toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar 2e verdieping. Slaapkamer 1 is gelegen over de gehele lengte van de woning. Hier kunnen gemakkelijk 2 slaapkamers gerealiseerd worden. Slaapkamer 2 is voorzien van een uitbouw waardoor u meer dan voldoende ruimte heeft.
De badkamer is van alle luxe voorzien en uitgerust met een dubbele wastafel, toilet, bad en inloopdouche.

Tweede verdieping
Toegang tot slaapkamer 3 en 2 bergruimtes waarvan 1 is voorzien van de CV opstelling. Slaapkamer 3 is voorzien van een dakkapel en bergruimte achter knieschotten.

Exterieur

Tuin
Volledig omheinde achtertuin met zwembad, carport, ruime garage en eigen douche ruimte. Douche ruimte is voorzien van sauna. toilet, wastafel en douche.

Ligging
Het natuur- en cultuurrijke dorpje Heeze heeft zijn inwonersaantal sterk zien toenemen in de laatste tientallen jaren. Het dorp ligt onder de rook van Eindhoven in het zuidoosten van Nederland. Mensen komen hier graag naar toe voor de rust. Heeze kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen om tot rust te kunnen komen. In datzelfde bos ligt het zeventiende eeuwse kasteel van Heeze. In een deel van het kasteel woont nog steeds de baron, maar het grootste deel is toegankelijk voor bezoekers. Het imago van het boeren-Heeze is nog te vinden aan de rand om Heeze waar nog de oude boerderijen te vinden zijn. Heeze heeft een mooi centrum met winkels, terrassen en hoogstaande restaurants zoals een sterrenrestaurant. De scholen zijn in de directe omgeving. Ook is er een goede openbaar vervoersverbinding. Zo heeft het een eigen station met treinverkeer richting Weert, Geldrop en Eindhoven.

Bijzonderheden
* Vrijstaande woning gelegen in een rustige woonwijk
* Voorzien van drie slaapkamers met mogelijkheid tot 4e
* Onderhoudsvriendelijke tuin met garage, zwembad en sauna
* Gelegen aan een speelveldje


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 588
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 163
Perceel oppervlakte 521
Bouwjaar 1970
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning vrijstaande woning