Schaversvelden fase 3
Heeze

v.a. € 260.000,-- tot € 520.000,-- v.o.n.

Omschrijving

PRE-SALE VAN START!
Schrijf je vóór donderdag 21 mei 2020 in en krijg voorrang bij de start verkoop eind deze maand!
Bekijk het online pre-saleformulier via de website : https://www.schaversvelden.nl/presale
( h t t p s : / / w w w . s c h a v e r s v e l d e n . n l / p r e s a l e )

TWEE WOONGEBIEDEN
Schaversvelden is gunstig gelegen in het westelijke woongebied en oogt landelijk met relatief ruime kavels. Het oostelijke woongebied krijgt een meer dorpse uitstraling. Dit deel van De Bulders sluit aan op de bestaande kern van Heeze. Hier wordt het overgrote deel van de woningen gebouwd.

WONEN IN HET WESTELIJK WOONGEBIED
Het westelijk woongebied is een mooie landelijke woonomgeving, met veel groen, bomen en ruig grasland. Hier zijn inmiddels de eerste woningen gerealiseerd. De woningen staan op ruime kavels met een voortuin. De kleurstelling van de woningen is gemengd rood, roodbruin en wit-aardetint. Een bijzonder deel van dit gebied is het centraal gelegen cluster waarbinnen uitsluiten woningen in lichte kleurstelling worden gerealiseerd. Zo onstaat een mooie levendige afwisseling.

GROTE DIVERSITEIT
De Bulders bestaat uit een zeer breed pallet aan woningen. Van starterswoningen tot aan vrije sector kavels. Ook deze nieuwe fase heeft weer een diversiteit aan woningen te bieden. Zo komen er hoek- en rijwoningen in zowel de koop- als in de huursector. Verder worden er nog 5 riante vrijstaande en 2 prachtige twee-ondereen-kapwoningen gebouwd. Doordat de woningtypen afwisselend geplaatst zijn ontstaat een fantastisch gemengd en ruimtelijk beeld. En dit allemaal in een unieke, groene omgeving ingeklemd door een aantal bos- en heidegebieden.

DUURZAAM BOUWEN
In de nieuwe wijk De Bulders staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In de procesvoering wordt veel rekening gehouden met efficiëntie, flexibiliteit en energiebesparing. Bij de bouw is veel aandacht voor materiaalreductie, afvalreductie, hernieuwbare materialen en hergebruik. In Schaversvelde fase 3 zullen alle woningen gasloos worden gerealiseerd voorzien van een duurzame warmtepomp. Kortom: in de Bulders wordt gestreefd naar duurzaamheid op meerdere aspecten.

BIJZONDERHEDEN
- Een prachtige, groene omgeving voor rust en ontspanning.
- Landelijk wonen met dorpse gezelligheid, dichtbij de stad.
- Een gevarieerde wijk met een sterk eigen karakter.
- Duurzame gasloze woningen.
- Alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik.
- Zeer goede verbindingen met de rest van het land.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
SoortWoning Gevarieerd
TypeWoning Gevarieerd
Inhoud 370 - 630
Woonoppervlakte 100 - 155
Perceeloppervlakte 110 - 439