Wat vinden onze klanten
van ons!

Snelle reacties en ze komen de gemaakte afspraken na

Nadat we gebeld hadden om te informeren wat de mogelijkheden waren, hebben we de dag er na al met Olav gezeten. Dat was fijn, want we wisten meteen waar we aan toe waren. Olav heeft ons een duidelijk plan gegeven wat de aanpak zou zijn en de mogelijkheden. De afspraken die we gemaakt hebben is hij ook allemaal nagekomen. Doen wat je belooft, en dat is heel erg fijn!

9
Van Lierop - Heeze

Zeer plezierige ervaring, geen gedoe en alles heel duidelijk

Onze ervaring met Makelaardij Olav is heel prettig geweest. Het hele team stond voor ons klaar en ze hebben ons huis verkocht zonder dat we er naar om hebben hoeven kijken. Geen gedoe dus. 

8
Familie van de Boom - Heeze

Wat zijn wij ongelofelijk professioneel geholpen!

Het team van Makelaardij OLAV staat echt voor je klaar, dat merk je aan alles. Ook als iemand even niet bereikbaar is, dan pakt een collega de vraag op. Dat voelt heel prettig, dat je als klant centraal staat. 

8,7
Familie Cuijk - Heeze

Deskundig en geen moeilijk gedoe

Toen we ons huis wilden verkopen hebben we bij een aantal makelaars informeert. Onze keuze viel op deze makelaar en daar hebben we geen spijt van gehad. Deskundige mensen, zonder gedoe, heel duidelijk. 

9
Familie Wijden - Veghel

Er werd zo fijn met je meegedacht, zodat het verkopen van je huis toch minder spannend is.

Ik vond het erg fijn dat er met je meegedacht werd: een huis verkopen is toch spannend en bij Makelaardij OLAV werd aan alles gedacht of meegedacht. 

9
M. Klusjens - Waalre

Contact verliep soepel en er werd prompt gereageerd. Heel plezierig

Het contact verliep soepel en er werd prompt gereageerd op onze vragen en opmerkingen. Dat is heel plezierig. De adequate aanpak heeft ook geholpen want ons huis was heel snel verkocht. 

9
H. van Dongen - Heeze

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen, heeft veel aandacht voor de verkoper.

Het is een makelaar met veel aandacht voor de verkopende partij. Dat is ook fijn, dat je niet ondergesneeuwd wordt door de kopende partij. Heel enthousiast, met de nodige vakkennis en kundige begeleiding. Iemand die met je meedenkt en dat is erg fijn.

9
Fam. Mulder - Heeze

Als we weer iets te verkopen hebben, komen we zeker terug

Wij zijn erg te spreken over deze makelaar. We werden bij de verkoop van ons huis heel goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en het contact duidelijk. Al onze vragen werden meteen beantwoord. Mochten we weer een makelaar nodig hebben gaan we zeker weer naar Makelaardij OLAV.

9
Fam Meyer - Geldrop

Schrijf zelf een review!

Heb je ook een review? Stuur deze via onderstaand formulier naar ons toe.

*
*
*
*
*