Somerenseweg 35
HEEZE

€ 635.000,-- k.k.

Omschrijving

Deze riante vrijstaande woning is gelegen nabij het centrum van Heeze met al haar voorzieningen. De woning beschikt over een flinke woonkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond. De eerste verdieping geeft u de toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Op de overloop treft u een luik die u middels een vlizotrap meeneemt naar de vliering. Verder geniet de woning van een ruime garage met eigen vliering en grote achtertuin met overkapping.

Inhoud: 582 m³
Woonoppervlakte: 153 m²
Perceeloppervlakte: 710 m²
Aanvaarding per: in overleg

Entree
Middels de eigen oprit waar u meerdere auto´s kunt parkeren komt u uit aan de zijkant van de woning waar u de woning kunt betreden. Eenmaal binnen kunt u vanuit de hal de trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, toiletruimte en de woonkamer bereiken.

Toiletruimte
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een radiator, fonteintje en vrijhangend toilet. De muren van de toiletruimte zijn betegeld in een neutrale kleurstelling terwijl de vloer is uitgevoerd in een nette donkere tegel.

Woonkamer
De woonkamer is zeer ruim waardoor u deze ruimte op verschillende manieren kan indelen. Zo kunt u hier gemakkelijk een grote hoekbank kwijt en een robuuste eettafel voor het gehele gezin. Daarnaast heeft u dan nog genoeg ruimte voor het plaatsen van meerdere kasten. De woonkamer is voorzien van gestucte wanden, lichte tegelvloer en openslaande deuren met elektrische rolluik naar de achtertuin. De grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer geeft u de toegang tot de keuken.

Keuken
Ook in de keuken is er voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen. De nette keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur. Zo is de keuken uitgerust met een vaatwasser, halogeen kookplaat, afzuigkap, wasbak, Quooker, achterwand en composieten aanrechtblad. Vanuit de keuken kunt u de handige trapkast bereiken. Daarnaast geeft de keuken u de toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
De bijkeuken is gedeeltelijk betegeld en hier vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en droger. U kunt hier gemakkelijk een of twee extra koelkasten kwijt of meerdere kasten. De bijkeuken verschaft u de toegang tot de achtertuin. De deur naar de achtertuin kunt u afsluiten middels een elektrische rolluik.

Zowel de keuken als bijkeuken zijn voorzien van een nette tegelvloer.

Eerste verdieping
Overloop
De overloop op de eerste verdieping neemt u mee naar vier slaapkamers. Ook kunt u op de overloop middels een luik met vlizotrap de vliering bereiken.

Slaapkamer I
Slaapkamer I: gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze ouderslaapkamer is met ca. 18 m2 van een fijn formaat waardoor u gemakkelijk een twee persoons bed kunt plaatsen. Deze kamer geniet van bergruimte aan beide zijden en inbouwspots. Vanuit de slaapkamer kunt u de badkamer betreden.

Badkamer
Zoals alle ruimten is ook de badkamer van een aangenaam formaat. Dit is mede te danken door de dakkapel welke over de gehele breedte strekt. Deze ruimte is geheel betegeld en voorzien van douche- bad combinatie, vrijhangend toilet, dubbele wastafel en radiator. Met het elektrische rolluik kunt u gemakkelijk extra privacy creëren.

Slaapkamers
Slaapkamer II: meet ca. 12 m2 en beschikt over bergruimte achter het knieschot, een rolluik en een dakkapel welke zorgt voor veel extra ruimte en lichtinval. U kunt deze ruimte ook gebruiken als thuiswerkplek of speelkamer.
Slaapkamer III: gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 14 m2. Net als slaapkamer II is deze ruimte voorzien van een dakkapel, rolluik en bergruimte achter het knieschot.
Slaapkamer IV: deze kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met een Velux dakraam met verduistering.

Tweede verdieping
Vliering
De handige vliering welke te bereiken is middels de overloop op de eerste verdieping geeft u veel ruimte om extra spullen te bergen. Hier treft u ook de c.v.-installatie (Nefit Ecomline HR, 2001).

Exterieur
Achtertuin
De privacy biedende, heerlijk groene achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van meerdere plantenborders met volwassen beplanting. In de zomer- en lentedagen kunt u heerlijk uit de zon zitten onder de ruime overkapping welke is uitgerust met een zonneluifel en elektra. Verder beschikt de achtertuin over een gazon, buitenverlichting, achterom, houten berging, tweede overkapping en een heuse trampoline. Een verhard pad neemt u mee naar de garage en de achterzijde van de tuin.

Garage
De garage is met ca. 33 m2 zeker ruim te noemen. Buiten de mogelijkheid tot het plaatsen van een auto heeft u hier ook de ruimte om fietsen en tuingereedschap te bergen. De garage is voorzien van een plavuizen vloer, openslaande deuren, wastafel, radiator, stortput, toiletruimte, verlichting en een handige vliering welke te bereiken is middels een ladder.

Toiletruimte
De toiletruimte in de garage is geheel betegeld en voorzien van een standaard toilet. Deze toiletruimte is handig als u in de tuin aan het werken bent of met vrienden en/of familie op het overkapte terras zit.

Bijzonderheden:
- Het betreft een riante vrijstaande woning met diepe achtertuin nabij het centrum van Heeze gelegen
- De woning beschikt over een flinke garage met vliering en extra toiletruimte
- Gedeeltelijk voorzien van elektrische rolluiken
- Woning is voorzien van HR+ en triple beglazing
- Meterkast beschikt over krachtstroom

Ligging:
Het natuur- en cultuurrijke dorp Heeze is gelegen ten zuidoosten van de dynamische stad Eindhoven. Heeze telt ongeveer 10.000 inwoners en kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen. In datzelfde bos ligt een schitterend zeventiende-eeuws kasteel. Het imago van het boeren-Heeze is nog te vinden aan de rand van het dorp waar oude boerderijen zijn gelegen. Mensen komen graag naar Heeze toe voor de rust én gezelligheid. Heeze heeft een mooi centrum met een diversiteit aan winkels, terrassen en restaurants. Er zijn vele sportverenigingen en volop activiteiten op het gebied van muziek en toneel. Ook zijn er meerdere basisscholen. Zeer bekend is de ‘Brabantsedag’, een meerdaags cultuurfestival met theaterparade, dat jaarlijks ruim 30.000 bezoekers trekt. Er is een goede openbaarvervoersverbinding, zo heeft Heeze een eigen station met treinverkeer richting Weert, Geldrop en Eindhoven.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 582
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 153
Perceel oppervlakte 710
Bouwjaar 1981
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning vrijstaande woning