Wat vinden onze klanten
van ons!

Huis snel verkocht voor zeer goede prijs.

Huis snel verkocht voor zeer goede prijs. Vriendelijke mensen en duidelijk met alles en goede service. Zeer tevreden over hoe alles is verlopen, zeer fijn team in Veghel!

8
v. Herel - Veghel

Prettige makelaar die zichzelf ook terugverdient

Hele prettige makelaar die zichzelf ook terugverdient zowel bij aankoop als verkoop van je huis. Ik verkocht mijn huis en Olav heeft me geholpen met de aankoop van mijn nieuwe huis.  

8
H. Kramer - Geldrop

Heel goed geholpen!

Vriendelijk, deskundig, behulpzaam en halen het meest mogelijke uit de verkoop. Top!

9
Pennings - Geldrop

In no-time verkocht

Ons huis in in no-time verkocht. Het heeft maar een paar dagen op Funda gestaan en toen was het al verkocht. Dat is een droomscenario waar wij nooit op hadden durven hopen. Bedankt!

8,5
Familie Broekman - Geldrop

Hartelijk dank voor de goede zorg van jullie

Ik geef graag feedback over hoe Makelaardij Olav ons geholpen hebben met de verkoop van mijn huis .Het zijn vriendelijke mensen en waren altijd bereikbaar , met vragen kon ik altijd terecht en werd ik keurig netjes geholpen . Kwamen met goeie idee├źn en hebben ervoor gezorgd dat mijn huis vrij snel was verkocht. Ik kan niet anders zeggen dat ze mij keurig netjes en correct hebben bijgestaan bij het verkopen van mijn huis. Hartelijke dank voor de goede zorg van jullie.

10
Lentink - Veghel

Super makelaar

Super makelaar. Super communicatie, professionele team met aandacht op klant. 100% eens

10
mar bjj - Veghel

De mensen bij Makelaardij Olav verstaan hun vak!

Professioneel, dat is het eerste woord wat me te binnen schiet, want dat zijn ze bij Makelaardij OLAV. We zijn er fijn geholpen, goede communicatie en heel helder. En vooral, ons huis is verkocht!

8,2
Dhr H. de Vrezinkenramelaar - Geldrop

Alles was super snel geregeld, maar al te fijn.

We hadden haast met het verkopen van ons huis, want we hadden al een nieuw huis op het oog. Bij OLAV zijn we super goed geholpen en vooral heel erg snel. Ons huis was verkocht voordat we er erg in hadden.

7,8
Familie Bruninga - Leende

Schrijf zelf een review!

Heb je ook een review? Stuur deze via onderstaand formulier naar ons toe.

*
*
*
*
*