Wat vinden onze klanten
van ons!

Prettige makelaar die zichzelf ook terugverdient

Hele prettige makelaar die zichzelf ook terugverdient zowel bij aankoop als verkoop van je huis. Ik verkocht mijn huis en Olav heeft me geholpen met de aankoop van mijn nieuwe huis.  

8
H. Kramer - Geldrop

Heel goed geholpen!

Vriendelijk, deskundig, behulpzaam en halen het meest mogelijke uit de verkoop. Top!

9
Pennings - Geldrop

In no-time verkocht

Ons huis in in no-time verkocht. Het heeft maar een paar dagen op Funda gestaan en toen was het al verkocht. Dat is een droomscenario waar wij nooit op hadden durven hopen. Bedankt!

8,5
Familie Broekman - Geldrop

De mensen bij Makelaardij Olav verstaan hun vak!

Professioneel, dat is het eerste woord wat me te binnen schiet, want dat zijn ze bij Makelaardij OLAV. We zijn er fijn geholpen, goede communicatie en heel helder. En vooral, ons huis is verkocht!

8,2
Dhr H. de Vrezinkenramelaar - Geldrop

Alles was super snel geregeld, maar al te fijn.

We hadden haast met het verkopen van ons huis, want we hadden al een nieuw huis op het oog. Bij OLAV zijn we super goed geholpen en vooral heel erg snel. Ons huis was verkocht voordat we er erg in hadden.

7,8
Familie Bruninga - Leende

Snelle reacties en ze komen de gemaakte afspraken na

Nadat we gebeld hadden om te informeren wat de mogelijkheden waren, hebben we de dag er na al met Olav gezeten. Dat was fijn, want we wisten meteen waar we aan toe waren. Olav heeft ons een duidelijk plan gegeven wat de aanpak zou zijn en de mogelijkheden. De afspraken die we gemaakt hebben is hij ook allemaal nagekomen. Doen wat je belooft, en dat is heel erg fijn!

9
Van Lierop - Heeze

Zeer plezierige ervaring, geen gedoe en alles heel duidelijk

Onze ervaring met Makelaardij Olav is heel prettig geweest. Het hele team stond voor ons klaar en ze hebben ons huis verkocht zonder dat we er naar om hebben hoeven kijken. Geen gedoe dus. 

8
Familie van de Boom - Heeze

Deskundig en geen moeilijk gedoe

Toen we ons huis wilden verkopen hebben we bij een aantal makelaars informeert. Onze keuze viel op deze makelaar en daar hebben we geen spijt van gehad. Deskundige mensen, zonder gedoe, heel duidelijk. 

8
Familie Wijden - Veghel

Schrijf zelf een review!

Heb je ook een review? Stuur deze via onderstaand formulier naar ons toe.

*
*
*
*
*