Wat vinden onze klanten
van ons!

Wat zijn wij ongelofelijk professioneel geholpen!

Het team van Makelaardij OLAV staat echt voor je klaar, dat merk je aan alles. Ook als iemand even niet bereikbaar is, dan pakt een collega de vraag op. Dat voelt heel prettig, dat je als klant centraal staat. 

8,7
Familie Cuijk - Heeze

De mensen bij Makelaardij Olav verstaan hun vak!

Professioneel, dat is het eerste woord wat me te binnen schiet, want dat zijn ze bij Makelaardij OLAV. We zijn er fijn geholpen, goede communicatie en heel helder. En vooral, ons huis is verkocht!

8,2
Dhr H. de Vrezinkenramelaar - Geldrop

Alles was super snel geregeld, maar al te fijn.

We hadden haast met het verkopen van ons huis, want we hadden al een nieuw huis op het oog. Bij OLAV zijn we super goed geholpen en vooral heel erg snel. Ons huis was verkocht voordat we er erg in hadden.

7,8
Familie Bruninga - Leende

Snelle reacties en ze komen de gemaakte afspraken na

Nadat we gebeld hadden om te informeren wat de mogelijkheden waren, hebben we de dag er na al met Olav gezeten. Dat was fijn, want we wisten meteen waar we aan toe waren. Olav heeft ons een duidelijk plan gegeven wat de aanpak zou zijn en de mogelijkheden. De afspraken die we gemaakt hebben is hij ook allemaal nagekomen. Doen wat je belooft, en dat is heel erg fijn!

9
Van Lierop - Heeze

Zeer plezierige ervaring, geen gedoe en alles heel duidelijk

Onze ervaring met Makelaardij Olav is heel prettig geweest. Het hele team stond voor ons klaar en ze hebben ons huis verkocht zonder dat we er naar om hebben hoeven kijken. Geen gedoe dus. 

8
Familie van de Boom - Heeze

In no-time verkocht

Ons huis in in no-time verkocht. Het heeft maar een paar dagen op Funda gestaan en toen was het al verkocht. Dat is een droomscenario waar wij nooit op hadden durven hopen. Bedankt!

8,5
Familie Broekman - Geldrop

Deskundig en geen moeilijk gedoe

Toen we ons huis wilden verkopen hebben we bij een aantal makelaars informeert. Onze keuze viel op deze makelaar en daar hebben we geen spijt van gehad. Deskundige mensen, zonder gedoe, heel duidelijk. 

8
Familie Wijden - Veghel

Er werd zo fijn met je meegedacht, zodat het verkopen van je huis toch minder spannend is.

Ik vond het erg fijn dat er met je meegedacht werd: een huis verkopen is toch spannend en bij Makelaardij OLAV werd aan alles gedacht of meegedacht. 

9
M. Klusjens - Waalre

Schrijf zelf een review!

Heb je ook een review? Stuur deze via onderstaand formulier naar ons toe.

*
*
*
*
*